Ledenfeest Transmedia project H.S.C. Mercurius

03-04-2012 - Door Hilde de Jong

Van fictieve 'tv' vereniging naar echte community? Maak kennis met H.S.C. Mercurius: dit 8 weken durende transmediale project gebaseerd op de BNN-serie Feuten werd geïnitieerd door Spektor mannen Tim Murck en Joris Hoebe.

Lid worden van H.S.C. Mercurius doe je via Facebook. De community telt inmiddels 2500 leden die worden vermaakt met dagelijkse updates, actuele posts, video's, ledenborrels en zelfs kunnen leden via audities een rol te bemachtigen in 'Feuten' de Film.

Op 7 april  komt alle energie bij elkaar in een waanzinnig spektakel. Samen met Basserk (bedenker van het andere verkleedfeestje 'de Matjesdisco') gaat H.S.C. Mercurius de Westerunie in Amsterdam op zijn kop zetten.

Joris Hoebe en Tim Murck over het project:

"Het was een wilde en interessante rit waar we weer veel van hebben geleerd. De belangrijkste les is wel dat onze community niet te stoppen is, we hebben een actief monster gecreëerd dat door zal groeien, of we willen of niet. Interessant is ook dat er een nieuw seizoen en een film van Feuten is aangekondigd, dit betekent dat H.S.C. Mercurius nog een jaar extra de tijd krijgt om te groeien en hopelijk deze keer met budget.

Het traject dat volgende week zijn hoogtepunt kent is namelijk zonder enige externe financiering tot stand gekomen en was alleen mogelijk dankzij de tomeloze ambitie en inzet van ons team dat voor een groot deel bestaat uit waanzinnig getalenteerde stagiaires."

Het #Grootsch H.S.C. Mercurius Feest
7 april, vanaf 22.00. locatie: WESTERUNIE, Amsterdam.

Entertainment: Bronstibock, Capacocha, Matjesdisco, de 'lachende' zanger Andre Pronk, Stripster Chenene, e.v.a.
Dresscode: jasje, dasje, gelpotje

Meer informatie & kaarten: https://www.facebook.com/events/233647646722072/

Wat te melden? Reageer!

Commenting is not available in this channel entry.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.