The art of Iphoneography, verbeter je skills!

the art of iphoneography

30-11-2011 - Welke fotografie apps gebruik jij? Hoe kunstig zijn jouw foto's? Iphoneography is hot! De Kunsthal in Rotterdam wijdde er afgelopen zomer een complete tentoonstelling aan en je vindt tegenwoordig zelfs Hipstamatic foto's in de krant. Wil jij jouw skills verbeteren? Check dit boek…

‘Groen’ film kijken op je fiets: Cycle-In Cinema

cycle-in cinema

29-11-2011 - Film kijken lui? Niet in deze bijzondere pop-up bioscoop in Londen. Je fietst naar de bios, sluit je fiets aan op de generator en gezamenlijk trappend met 20 andere cyclofielen zorg je voor voldoende stroom om de film op het witte doek te laten verschijnen.

Newspaper Club: online je eigen offline krantje maken

newspaper club

28-10-2011 - De in Londen gevestigde Newspaper Club combineert print en online op een manier waar je blij van wordt.

Me and My Bike: blog over vrouw + fiets

bike fancy blog

30-09-2011 - 'Bike Fancy' is de titel van het Amerikaanse blog over jawel: de vrouw en haar fiets. Stylish gefotografeerd vertellen de door fotograaf Martha Williams gespotte vrouwen trots over hun stalen ros.

De Chinese Jeugd van Tegenwoordig

China media

30-09-2011 - Je bent geboren in de jaren '90, je woont in Beijing en je smartphone is je zesde zintuig... De Chinese jeugd van tegenwoordig. Wat zijn hun habits en wat kunnen wij westerlingen van ze leren?

We all want to be Young! Gen Y research

we all want to be young

24-02-2011 - Het Braziliaanse bureau BOX 1824 bundelde al haar kennis over jongerencultuur in 1 video: De 10 minuten durende clip ‘We All Want to Be Young’ is een MTV stijl college in GenY kunde.