picklive football

Real-time social fantasy voetbalspel

16-02-2010 - Door Hilde de Jong

Zin om vanavond mee te spelen in de Champions League wedstrijd tussen AC Milan en Manchester United? (20.45 uur, NED 3) Football3sgeeft voetbal op TV een nieuwe dimensie!

 Stel je voor: je zit vanavond thuis op de bank en kijkt naar een Champions League wedstrijd zoals je dat al jaren doet. De voorbeschouwing is natuurlijk weer spraakmakend interessant en dan begint het: DE WEDSTRIJD! Als toeschouwer kijk je toe hoe de spelers op het veld zich in het zweet werken. Je hebt de opmerkingen van de commentator niet nodig om te zien dat een speler niet goed in de wedstrijd zit of dat een ander juist opvallend goed speelt, maar wat heb je aan die kennis?

Tip: Pak je laptop erbij op de bank voor de TV, want in het online real-time social fantasy voetbalspel Football3s is het mogelijk om je eigen team te kiezen en hun verrichtingen real-time te volgen.

Hoe werkt het spel? Je kiest 3 spelers uit de 22 die op het veld staan en wacht af hoeveel punten zij voor je gaan scoren tijdens de real-time mini leagues (10 minuten) in de wedstrijd. De spelers verdienen punten met diverse acties in het spel (tackles, goals, enz.) Laat jouw speler een kans schieten? Dan beïnvloed dit de score negatief. Je neemt het in het spel op tegen vrienden en andere online voetbalfanaten en test jouw kwaliteiten als team manager… Benieuwd?

Check de site van Football3s en speel vanavond mee!

 

Wat te melden? Reageer!

Commenting is not available in this channel entry.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.