push the button ant and dec

Nieuwe gameshow ‘Push the Button’

01-03-2010 - Door Hilde de Jong

Afgelopen zaterdag ging het nieuwe televisieprogramma ‘Push the Button‘ van het komische presentatieduo Ant en Dec in première op de Britse zender ITV1. Het lang verwachte vervolg op hun populaire show ‘Saturday Night Takeaway‘.

De twee entertainers staan bekend om hun bizarre fratsen en hilarische programma onderdelen, ze maken amusement met een knipoog voor een breed publiek. Net als in ‘Saturday Night Takeaway’ kan je in in de nieuwe spelshow ‘Push de Button’ ook veel humoristische sketches en creatieve spellen verwachten.

Het format: Twee families strijden in het programma tegen elkaar in diverse opdrachten. Beide families starten de show met hetzelfde bedrag, de tijd die de families nodig hebben voor het vervullen van de opdrachten wordt in mindering gebracht op dit bedrag. Het is dus de bedoeling dat opdrachten zo snel en goed mogelijk worden uitgevoerd. Door op een knop te drukken na een opdracht stopt de tijd, vandaar de titel ‘Push the Button’. Aan het eind van het programma speelt de familie die na alle opdrachten het hoogstse bedrag over heeft de jackpot game.

Ook aan de ‘nieuwe media’ behoeften van de kijker is gedacht, want op de website van het programma kan je deelnemen aan de online ‘Push the Button’ competitie. En voor wie graag de strijd aan wil gaan met zijn vrienden is het mogelijk om via Facebook vrienden uit te nodigen voor de game.Wat te melden? Reageer!

Commenting is not available in this channel entry.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.