Spotlight Portfolio
SINDS1983 produceert creatieve content

Nieuwe blogposts van SINDS 1983

Gluren in tassen op IAmPacked.com

iampacked

06-06-2012 - Wat zegt jouw tas plus inhoud over wie je bent? Op de site iampacked.com vind je een verzameling foto's van persoonlijke bagage. Waarmee is de koffer van een 28 jarige onderwijzer in Kopenhagen gevuld? En wat draagt een 21 jarig model met zich mee van Londen naar LA?

Boeiend programma Vimeo Festival 7-9 Juni New York

vimeo_festival_2012

30-05-2012 - Vimeo geeft een feestje: van 7-9 juni organiseert het knappe zusje van YouTube de tweede editie van het Vimeo Festival in New York City.

Live interactie met Sesame Street Kinect TV

Kinect Sesame Street TV

03-04-2012 - MIP TV in Cannes is begin april het podium voor media professionals en producenten die hun juweeltjes op de internationale markt willen slijten. In dit broadcast circus is ook steeds meer aandacht voor innovatieve en interactieve projecten. Een voorbeeld: Sesame Street Kinect.

Multiculti TV Format: Make Bradford British

Make Bradford British Channel 4

03-04-2012 - Deze 2-delige reality serie die afgelopen maand werd uitgezonden door Channel 4 werd van te voren aangekondigd als 'controversieel': mensen met verschillende culturele achtergrond uit dezelfde stad verblijven samen in een huis en verkennen elkaars ideeën over de Britse cultuur.

Ledenfeest Transmedia project H.S.C. Mercurius

HSC Mercurius Feuten

03-04-2012 - Van fictieve 'tv' vereniging naar echte community? Maak kennis met H.S.C. Mercurius: dit 8 weken durende transmediale project gebaseerd op de BNN-serie Feuten werd geïnitieerd door Spektor mannen Tim Murck en Joris Hoebe. 7 april sluit het project af met een eindfeest in Amsterdam.

Nederlands design talent exposeert in Milaan

studio smeerolie - vergeet me niet

03-04-2012 - Designhoofdstad Milaan is in april dé plek om het nieuwste werk van ontwerpers uit de hele wereld te ontdekken. De belangrijkste meubel- en designbeurs ter wereld, Salone Internazionale del Mobile, markeert traditiegetrouw de start van het nieuwe designjaar.